The initial proposal it´s about reusing the oldcinema Palafox building located in an block interior courtyard en Luchana Street, Madrid.

The strategy is to use its volumetric 
characteristics to offer a transformed space which activity would be a contemporary reinterpretation of the 20s cabaret.

The seat area transforms in a relief that 
fluctuates around the platform stage extended towards the public. Several levels of boxes appear in both sides of the stage and also some rooms in the same levels. All this spaces are involved in a baroque style that constructs and defines the classic cabaret, mixed with modernism, strong minimalismrepresented by new technologies.

The aim of the building is that the show recreates n
ot only on the stage but all interiors be dynamic spaces where things happen.
Back to Top